PAKEJ PERKAHWINAN 2013 | BUTIK PENGANTIN | PELAMIN | BAJU PENGANTIN


My name: zielynn harris
My Fotopage: http://zielynn.fotopages.com/
About me: I'm wedding planner from Kuala Lumpur Malaysia and if anyone need my assistance, please email me : zie_lynn@yahoo.com Thank you
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Nurin Makeover Professional Makeup Artist
Latest entry:PROMOSI BUSANA PENGANTIN..
SALAM.. PLZ LIKE https://www.facebook.com/ButikNurinMakeoverWeddingKualaLumpur?ref=hl View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
Husna Na
View this Fotopage entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016